10 d’abril del 2011

HEM D’APRIMAR !

Arribava jo a la tele quan vaig veure la Rebeca mirant-se el pàrquing, com aquell que s’hi volgués fer un hortet. Vaig esperar-la per entrar plegades, venia tota emmurriada.

-Bon dia, Rebeca! Què hi feies mirant el paisatge?
-Mirava el terreny aquell que van aplanar per engrandir el pàrquing, estic tipa de ratllades al cotxe. Per trobar un passadís a l’hora de marxar haig de fer més maniobres que en Messi dins l’àrea.
-Doncs aprofita-ho ara, que si és veritat que volen portar CatRadio a l’edifici inacabat del CEI, més la gent de Ganduxer, acabaràs trobant a faltar l’”amplitud” d’ara mateix.
-Mira, si continua pujant el petroli, al final el que passarà és que vindrem amb patinet! Encara ens anirà bé per l’aprimament aquest que proposen! Ara que jo no estic massa per l’operació bikini, si volen veure gent prima que se’n vagin a la Passarel·la Cibeles.
-Em sembla que no ho tens ben entès, l’aprimament és de persones senceres, no de quilos!
-I com vols que ho entengui, Maragda? Uns diuen que hem de fer més amb la mateixa gent, altres que hem de fer el mateix amb menys gent... Jo el que veig és que tanquen programes i cada cop som menys i encara diuen que si treballem molt els hi sortim cars. Tu sabies que ens facturen?
-Que ens facturen? On? A veure si s’han pensat que sóc una maleta!
-No, es veu que compten les hores que treballem pels programes i els sortim cars.
-Ja, i si no treballo representa que surto barata? Ara sí que entenc per què hi ha caps que ni tan sols vénen, estan estalviant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada