25 de juny del 2012

NOU ORGANIGRAMA. Que torni Palomino !


· Maragda m'has d'ajudar que se m'ha girat molta feina- em demana la Rebeca un xic esverada.

· És clar noia, de què es tracta ?

· El nou equip de Comunicació, Estratègia Corporativa Global, Marques, Màrqueting i Investigació Planetària, Nous Horitzons i Missatgeria i els Gabinets de Direcció i Coordinació 1, 2 i 3 m'han encarregat que organitzi un concurs, uns premis vaja ! els primers “Premis Suro”.


· Això deu tenir a veure amb el nou Organigrama, aquest que ha simplificat les estructures de comandament.

· No comencis Maragda, que ho faig perquè m'ho manen. M'ajudaràs o faràs la foteta ? Què no has vist que s'han polit dos o tres caps del CPA i al cap de serveis artístics ?

· Que no surtin a l'organigrama no és ben bé el mateix que polir-se'ls i, a més a més, que els que desapareixen s tinguin a veure amb la producció de programes culturals, dramàtics.. , no sé, fa una mica de iuiu, no trobes? Però de que va això del concurs ?

· El mateix nom ho diu: “Suro”, de surar. Són uns premis a la continuïtat en el servei a l'empresa, amb tot el sacrifici que això implica, ja saps, haver de viure per la feina sense temps per rentar els plats, repassar els deures dels nens, anar al Condis...

· Ja veig. Allò de mantenir el potencial del talent intern, de 70.000 euros en amunt. “Premis Suro”? Doncs hi haurà competència, sens dubte.

· Volen que faci una terna de nominats, per no dispersar els vots, saps? Tu que coneixes la casa des del començament, que m'aconselles ?

· No és gens fàcil. Tenim a l'Amadeu que déu n’hi d'ho el que sura, o a en Serra que sempre està a totes les timbes, el cas d'en Ramon Mateu segurament mereixeria una menció especial del Jurat, lo d'en Rosés també té mèrit, però el qui més possibilitats té és en Josep Sanz que és com el Guadiana; apareix i desapareix.

· Ai Maragda, ja sabia que tu m'ajudaries! I també volen una categoria especial, la de la continuïtat en el treball en equip.

· Aquesta està cantada: l'àrea de la Teresa Farré, és la de Gestió de Recursos, Estratègia, Planificació, Compres, Finances, Processos, Auditories i Qualitat, Millora Continua i altres coses que no em venen al cap, ah sí! Personal. A aquests tampoc se'ls hi ha acabat el cicle, porten temps entrenant-se sols; retallant la producció, els sous i la plantilla.

. Ets un sol! Amb això ja tinc per arrencar amb el tema. Havia pensat organitzar l'acte a la Sala Apolo, què et sembla ?

· Una gran idea. No t'oblidis de convidar al Palomino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada